Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

 • Resultaten cliëntervaringsonderzoek Jeugd en Wmo 2019

  Banner groen-blauw met wit logo

  De gemeente voert jaarlijks een cliëntervaringsonderzoek uit onder inwoners die ondersteuning vanuit de Jeugdwet en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) ondersteuning ontvangen. Het onderzoek over 2019 is uitgevoerd door onderzoeksbureau BMC.

 • Vacature Technisch Beleidsmedewerker Vastgoed

  Gemeentehuis tweede verdieping.jpg

  Ben jij de techneut die op zoek is naar een uitdaging met verantwoordelijkheid? Lever jij een hoge kwaliteit werk af als het gaat om (technisch) beheer, onderhoud, veiligheid en leefbaarheid van huisvesting? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onderhoud aan asfaltwegen

  Asfalt, verharde weg.

  In week 44 vindt er onderhoud plaats aan een aantal asfaltwegen in Azewijn, Kilder en Stokkum.

 • Resultaten enquête 'openbaar groen in Montferland'

  Banner groen-blauw met wit logo

  Wij zijn erg benieuwd of u zich herkent in de conclusies die uit de resultaten van het onderzoek worden getrokken. Ook willen we graag de vijf thema’s die uit deze conclusies zijn getrokken bij u toetsen.

 • De CoronaMelder-app: vanaf nu voor iedereen beschikbaar

  Coronavirus COVID-19

  Het coronavirus is er nog. Daarom kan vanaf nu iedereen de CoronaMelder-app gebruiken. De app informeert je als je mogelijk bent besmet. Zo kun je voorkomen dat je onbewust een ander besmet. Elke download helpt om de verspreiding van corona te stoppen. In de App Store en de Google Play Store staat CoronaMelder voor je klaar. Het downloaden van de app is altijd vrijwillig.