Oproep aan duurzame bedrijven in Montferland

Duurzame bedrijven opgelet: op 8 oktober (van 19.00-21.00 uur) organiseert de gemeente Montferland een energiemarkt voor inwoners.

Hier kunnen organisaties en bedrijven zich profileren en presenteren vanuit duurzaam oogpunt. De energiemarkt zal zich specifiek richten op het verduurzamen van woningen binnen de gemeente. Overtuig de inwoners van Montferland op kosteloze wijze van uw toegevoegde waarde (deelname is gratis).

Op de energiemarkt krijgt u de mogelijkheid duurzaamheid in wonen te bevorderen. U krijgt de kans uw duurzame product of dienst te promoten en misschien wel te verkopen. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van zonnepanelen, het isoleren van huizen of het plaatsen van warmtepompen. Op de markt zullen tevens de mogelijkheden voor subsidies en de duurzaamheidslening toegelicht worden, wat uw dienst nóg aantrekkelijker maakt. Maak contact met uw toekomstige clientèle en help zo samen met de gemeente om Montferland te verduurzamen!

In verband met corona is er op de markt maar beperkte ruimte; geef u daarom op voor 28 augustus via duurzaamheid@montferland.info op en maak kans op een eigen kraampje.